نحوه برخورد با شوهر پارانوئید

ساخت وبلاگ

نحوه برخورد با شوهر پارانوئید اگر با فردی ازدواج کرده‌اید که از اختلال پارانوئید رنج می‌برد، می‌خواهید با او رابطه طولانی مدت داشته باشید و می‌خواهید نحوه برخورد با شوهر پارانوئید را یاد بگیرید، این مقاله را تا انتها بخوانید.

علم روان به ما این امکان را می دهد که افرادی که عوارض ناخوشایند بیماری مشکوک را تجربه می کنند نمی توانند انتخاب معقولی برای ازدواج باشند و ایده ما به شما این است که جلوی بدبختی را بگیرید و دچار مشکل نشوید.

افراد پارانوئید دارای اختلال شخصیتی هستند که در آن به همه افراد مشکوک و بی اعتماد هستند. آنها بر این باورند که رفتار طرف مقابل دلیل بی اعتمادی آنهاست که اغلب آنها را عصبانی و عصبانی می کند. بیماران مبتلا به پارانویا با تهدید، تحقیر و رفتار آزاردهنده با دیگران رفتار می کنند و رفتار و منش دیگران را با سوء ظن قضاوت می کنند. علاوه بر این، این بیماران قادر به تصدیق یا پذیرش اشتباهات خود نیستند.

اطرافیان بیماران پارانوئیدی از کارشان آزرده خاطر می شوند زیرا درک بسیار شخصی و نادرستی از گفتار و رفتار عادی دارند.

عوارض جانبی بیماری مشکوک

بیماری پاناروید دارای عوارض جانبی است که با مطالعه موارد همراه، می‌توانید بدون هیچ مشکلی متوجه شوید که همسرتان دارای شرایط رفتاری عصبی است.

علائم بیماری پارانوئید

از جمله این علائم عبارتند از:

  • بیماران مبتلا به پارانویا طیف گسترده ای از رفتارها و افکار عجیب و غریب و غیرعادی را از خود نشان می دهند.

  • این افراد به همه چیز بدبین هستند.

  • آنها نسبت به همه افراد در محیط نزدیک خود بدبین و مشکوک هستند.

  • آنها به هیچ کس در مجاورت خود ایمان ندارند.

  • بیماران همیشه این تصور را دارند که دیگران سعی در فریب آنها دارند یا به دنبال همسر، پول یا زندگی بهتر هستند.

  • اگر کسی در گذشته به او ظلم کرده باشد، هرگز نمی تواند آن را فراموش کند و متخلف را ببخشد.

  • آنها در عصبانیت خود غیرمنطقی می شوند و به خاطر مسائل جزئی عصبانی می شوند.

آیا پارانویا قابل درمان است؟

در بیشتر موارد، بیماران پارانوئید قابل درمان نیستند، اما می توانند از شدت بیماری خود بکاهند. تئاتر درمانی که در آن روانشناسان به بیمار فرصت ایفای نقش می دهند تا بیمار ناخودآگاه خود را ابراز کند، یکی از روش های درمان این بیماری است. افشا کند و سپس روانشناس می تواند درمان بیمار را آغاز کند.

روانشناسان در شکل دوم تئاتر درمانی نقش یک بیمار روانی را بر عهده می گیرند تا مخاطبان و بیماران پارانوئیدی با مسائل پیش آمده آشنا شوند.

مصرف داروهای ضد روان پریشی که فقط در مرحله آخر زمانی که بیمار قادر به درمان با روش های دیگر نیست، مصرف شود، یکی دیگر از راه های کاهش بیماری در بیماران پارانوئید است.

با شوهری که به همه چیز مشکوک است چگونه رفتار کنیم؟

قبلاً خواندیم که بیماران مبتلا به پارانویا به گونه ای رفتار می کنند که دیگران را عصبانی میکند، اما متاسفانه این فرد مقصر اعمال خود نیست. اگر می خواهید مشکل او را حل کنید یا از بیماری او خلاص شوید، باید بدانید که چگونه با بیمار رفتار کنید.

درمان اختلال پارانوئید در زندگی برای این افراد سخت و بعضاً غیرقابل تحمل است و بسیاری از طلاق ها در جامعه ناشی از افراد مبتلا به بیماری های پارانوئید است.

این افراد به فرزندان و همسران خود آسیب می رسانند. برای جلوگیری از آسیب بیشتر به نکات زیر در این بخش از مقاله توجه کنید:

از قرار دادن فرد بیمار در انزوا بپرهیزید: افراد مبتلا به بیماری پارانوئید به دلیل عقاید و باورهایشان در مورد افراد دیگر تنها و منزوی می شوند. متأسفانه، این بیماری با تنهایی و انزوا بدتر می شود، بنابراین اجازه ندهید کسی به این سمت برود.

او را به گذراندن وقت با دوستان، خانواده و فعالیت ها تشویق کنید: بودن در کنار عزیزان راه دیگری برای درمان این بیماری است. در این نوع بیماری، افراد نمی توانند با بزرگسالان صحبت کنند، به همین دلیل است که جوانان ایده آل ترین گزینه برای همکاری با این فرد هستند.

حیوانات خانگی: یک روش دیگر برای صحبت با فردی که بیماری پرش را تجربه می کند، از طریق حیوانات خانگی است. به عنوان مثال، سگ ها گزینه خوبی برای این نوع بیماران هستند، زیرا آنها وفادار و مهربان هستند، اضطراب را کاهش می دهند و سلامت روحی و جسمی را بهبود می بخشند.

 در بیماران تغییر می کند و هرگز قضاوت نمی کند: هرگز هنگام تعامل با بیمار پارانوئید قضاوت نکنید زیرا رفتار قضاوت آمیز به بیمار آسیب می رساند.

اگر همسر یا فرزندتان به این بیماری مبتلا است، به گروه‌های حمایتی بپیوندید که در موقعیت خود قرار دارند و از تجربیات آنها بیاموزید. داروها برای درمان بیماری پارانوئید داروها برای درمان بیماری پارانوئید یکی دیگر از راه های درمان بیماری پارانوئید استفاده از داروهای شیمیایی است که توسط پزشکان و روانپزشکان برای بیماران تجویز می شود. 

با راهنمایی این متخصصان می‌توانید راه‌های مناسب برای درمان این بیماری را بیابید یا شرایطی را که در آن می توانید در این بخش درباره داروهای مختلفی که در درمان بیماری پارانوئید موثر هستند صحبت خواهیم کرد:

 

داروی آنتی سایکوتیک فنوتیپی نوعی داروی ضد روان پریشی است که پزشکان در مواقعی که داروهای ضد روان پریشی اثر نمی کنند، بیشترین استفاده را از آن می کنند. داروهای فنوتیپی دوپامین را در مغز مهار می کنند. در زیر نمونه هایی از اشکال مختلف این دارو که برای خرید در بازارهای بین المللی موجود است آورده شده است:

کلرپرومازین، پروکلوپرازین، فلوفنازین، پرفنازین، تری فلوپرازین و تیوریدازین نام‌های عمومی برخی از داروهای فنوتوزیان هستند.

قرص پیموزاید یک داروی ضد روان پریشی اضافی است که می تواند به اختلال پارانوئید کمک کند. این دارو همچنین برای درمان اختلال پارانوئید و سندرم تورت استفاده می شود.

 از زمان ایجاد آن در سال 1993، این دارو برای درمان بیماران مبتلا به پارانویا استفاده شده است. توجه: زمانی که سایر درمان‌های این بیماری مؤثر نبود، از این دارو استفاده می‌شود.

 

وبلاگ همه جوره...
ما را در سایت وبلاگ همه جوره دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : ساناز erfanalire بازدید : 163 تاريخ : دوشنبه 12 دی 1401 ساعت: 19:09